onsdag 15 april 2015

Uppskjuten utredning

Jag är fortsatt megahostig och röstfattig och i dag visade det sig att familjerättssekreteraren som det var tänkt att vi skulle träffa i morgon är sjuk. Så medgivandeutredningen skjuts upp. Jag blev helt förkrossad av beskedet för en stund samtidigt som vi kanske inte hade kunnat ändå på grund av min sjuka. Tyvärr ser den ut att skjutas upp nästan två veckor, om vi har tur. Det är lite bökigt att pussla med våra scheman och hennes schema. Men det måste förstås göras. Skulle vi inte ens kunna få till ett första möte kan man ju undra hur det skulle funka att ens vara föräldrar. Det där löser sig, men kanske inte i en handvändning.

Jag försökte återigen få en tid hos vårdcentralen i dag eftersom hostan har lite olustiga biverkningar, men det var svårt på grund av sjukdom(!). Det kryllar visst av bakterier och virus just nu. I stället hoppades sköterskan att det finns en tid åt mig i morgon, hon tyckte det lät som att en undersökning vore bra.

Det här går inte direkt till historien som årets bästa vecka, det blir skönt att lägga den bakom sig. Men jag måste ju erkänna att det är trevligt att Game of thrones äntligen är tillbaka! Inget ont som inte har något gott med sig ...

2 kommentarer:

  1. Krya på dig och hoppas verkligen ni hittar en ny tid snabbt! Förstår er frustration att det inte blir av i morgon. Snacka om att ladda upp och bara vilja kicka igång allt. Men det är bara att gilla läget och ta nya tag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det kan tydligen hålla i sig några veckor(!) enligt läkaren. Vi har fått en tid om knappt två veckor. Så det känns ganska lugnt även om det blir lite att ladda upp och kicka i gång en gång till.

      Radera

Tack!
Kommentarerna i denna blogg förhandsmodereras inte. Finner jag din kommentar olämplig så kommer den tas bort.

Vänliga hälsningar
Lina